27 תשובות
על מצע קרביי חזיר ובציפוי חמאה
לא יודע לא מבין בזה, כן יצא לי לאכול אבל לא זוכר איך זה יכול להיות מוגש
בטמפורה של ג'פניקה או בחמאה שום ויין. אבל, בטמפורה יותר טעים.
פשוט מטוגן
עם פירורי לחם ורוטב לימון כזה חמוץ ואוו
בסושי, אבל אני צמחןני עכשיו
פסטה שמנת ופירות ים. זה מושלם
מטוגן, להוריד את הזנב ולאכול בביס אחד.
רגיל, פשוט מבושל בלי כלום
ברוטב שמנת מעל ספגטי
יש איזו מנה במסעדה של שרימפס עם רוטב חמאת עגבניות או משהו כזה וזה ממש ממש טעים
פופקורן שרימפס!
באוכל סיני (זאת הפעם היחידה שאכלתי שרימפס לול)
ברוטב שמנת-שום-שמיר
בסושי כזה בטמפורה
או אני אוהבת גם עם שמנת ופסטה וגם פרמזן או משהו זה יוצא מושלם
בטמפורה זה מושלם! אבל אני צמחוני אז אני יותר לא אוכל
עם סטייק ממתחת ומלא רוטב שמנת
אנונימית
בחיים לא אכלתי אז איןלי ממש מושג
לפני שהפכתי לצמחונית, אהבתי מטוגן, מג'פניקה אם אני לא טועה.
רק בתוך סושי
חמאת שום ויין לבן
עם פרורי לחם זה מושלם
הנאמן שמחק לי את התשובה בטענה שאני "לא מכבדת את דעות האחר" כי כתבתי שאני אוהבת את השרימפס שלי בים, שואלת השאלה ערכה את השאלה והוסיפה איך אתם אוהבים *לאכול*.
חאלס עם הפוליטיקלי קורקט שלכם. תקבלו ותכבדו אתם את דעות האחר ותבינו שלא כולם אוהבים לאכול דגים.
לערוך את השאלה ואז למחוק את התשובה שלי "שוחה בים" זה מה זה לא מכבד מצדכם. עצוב לגלות שגם בסטיפס, יכבדו אותך רק אם אתה מחזיק בעמדה הנכונה. העיקר שהאתאיסט של סטיפס יכול לדחוף את האתאיזם שלו בשאלה שנועדה למאמינים בלבד ואף אחד לא יעז למחוק לו את השאלה בגלל חופש הביטוי...
מה את מדברת? כל הזמן מוחקים לו חח
למי שאולי חשב שהתכוונתי שאני אוכל שרימפס
הכוונה הייתה להשאיר אותו בחיים