4 תשובות
התכוונתי *גם* האניטיביוטיקה...
הפיתרון הוא בשינוי התזונה.
להוריד סוכרים מכל סוג שהוא, אפשר להמתיק עם ממתיק סטיביה-טבעי שניתן לרכוש בחנויות הטבע..
להוריד קמח לבן, יש היום לחם שאור-שעשוי ממחמצת ללא שמרים, חשוב לבדוק שזה 100% לחם שאור ללא שמרים יש בטבע של ד"ר מרק יש מקמח שיפון ומקמח כוסמין (טיפ כדי שישארו טריים להפריד כל 2פרוסות בשקית אוכל, להקפיא ולהוציא לפני האכילה ניתן לחמם במיקרוגל כדי שיהיה טרי בגלל שזה לחם דחוס אז יש לו נטיה להתייבש.. הכוסמין יותר קל.) להחליף את מוצרי החלב של הפרה בשל עיזים וכבשים- אל תדאג מתרגלים בסוף לטעם.. פירות- עדיף לאכול את התפוחים, אגסים, פומלה, אשכולית...
כשיש חיידק מומלץ להוריד עגבניות וחצילים.
בהתחלה לוקח לגוף להתרגל לשינוי ולפעמים יש תופעות שמרגישים שאולי טעינו, אבל עם הזמן זה מסתדר וההרגשה הטובה לא מאחרת לבוא.. ממליצה ליטול פרוביוטיקה והכי חשוב לא להיות בלחץ ובמתח, כי זה רק מחמיר.. גל האנטיביוטיקה שמביאים בשביל להרוג את החיידק זה מה שגורם יותר נזק. לך תקנה משהו מהטבע ואתה תראה איך השינויים עם הזמן משפיעים.. הרבה בריאות!
תיקח כדורים ושב על האסלה.. ( לא בצחוק) ותאכל קמח ופחמימות זה ישפיע לטובה ולא יהיה לך שילשול
תנסה להירגע, אני יודע שזה לא עוזר ומועיל אבל זאת האופציה היחידה שיש לך
תלך לשירותים תעשה את השלשולים, לשתות המון מים, תנוח ותלטף את הבטן עם בסיבוב האצבע לכיוון השעון- בעדינות, אם תהיה רגוע יותר ופחות לחוץ פחות יכאב לך.
אנונימי