99 תשובות
איזה ברית
אנונימי
תוכלי להסביר מה הכוונה?
זרע לבטלה?
אנונימי
לא הבנתי
אנונימית
שואל השאלה:
לפי התורה אסור להוציא זרע לבטלה. בזרע יש נשמות, וברגע שאדם שופך את הזרע שלו לבטלה הוא רוצח את הילדים שלו.
בגלל זה התורה ציוותה אותנו לשמור על הברית.
אנונימי
שטויות זרע אין בו חיים עד שהוא נפגש עם ביצית וזה לא הורג אף אחד זה עוד לא התפתח
אנונימי
שואל השאלה:
https://www.youtube.com/watch?v=ilxyh3wb_gc
אנונימי
בזרע יש נשמות? מה הכוונה? זרע צריך לפגוש ביצית ורק אז יש חיים, לא כשהוא לבדו
אנונימית
רק ארצה להוסיף משהו, רבנים הם לא מדענים שלמדו על נושאים שכאלו.
שואל השאלה:
בזרע יש נשמות בוודאי. היום כבר יש מקרוסקופים וכל מיני כלים שאפשר להגדיל ולהסתכל על הזרע. רואים שהזרע הוא חי. המדע אומר.

והרבנים הם לא מדענים, רק שגם המדענים אומרים את אותו דבר. זרע זה דבר חי גם לפי המדע.
אנונימי
מדענים אומרים שיש בתוך זרעים נשמות?
^^ רק ארצה להבהיר: רבנים הם תלמידים של מי שברא את העולם, אותך, ואת ה"מדענים", אז, מי צודק?
אנונימי
המדענים כמובן
ומי בדיוק אמר שהוא יצר אותם ואותם?
איזה שטויות זרע זה סתם נוזל שלא התפתח בו כלום
עדיין הנשמה עוד לא נכנסה בו
אנונימי
שואל השאלה:
הזרע מתחיל את התהליך שלו במוח, היום זה גם מדעי. ורואים במפורש בהגדלה שהזרע חי. המדע אומר את זה. מי שלא שומר את הברית כתוב עליו "ידיכם דמים מלאו", וכאילו הרג את הנפש, רוצח את ילדיו.
כתוב שמי שעושה את זה, אם הוא היה שומע את הילדים שלו איזה צרחות הם צורחים כשהוא מוציא זרע לבטלה, הוא היה מתעלף רק מלשמוע את הצעקות שלהם.
אנונימי
אז למה לא מכניסים לכלא אנשים שחטאו בזרע לבטלה? זה לא רצח?
יש בערך מיליוני תאי זרע ושהזרע נכנס לתוך האישה אז כל התאי זרע מתים. ורק אחד יכול לחדור לביצית. במילא היו מתים גם עם זה לא היה זרע לבטלה.
אנונימי
kai
הזרע עצמו נשפך גם בלי תשוקה מינית, ראי ערך: "קרי לילה"
אנונימי
אז בואו נתאבד כולנו כי כשאנחנו נוגעים בעצמנו (נו לא במובן של לאונן הבנתם) אנחנו הורגים חלק מתאי העור.

זה נשמע לך הגיוני?
סתם מפחידים אותך שזה אסור אל תקשיב לרבנים האלה.
אנונימי
שואל השאלה:
~goddessoffire ברור שלא יכניסו אותו לכלא, היום רוצחים תינוקות בבטן של אמא שלהם בהפלות. רואים ברנטגן שהתינוק מנסה לברוח מהרצח, רק שבסוף אין לו את הסיכוי, כי האמא שלו בוחרת לרצוח אותו! אז אם את זה מותר היום, גם את זה מתירים. הסבים שלנו היו נזהרים מזה מאוד. רק בדורות האחרונים זה השתנה.

אנונימי - אתה כל כך טועה, תראה את הסרט הזה. https://www.youtube.com/watch?v=fesbg0fb94g

קרי לילה במקרים מסויימים הוא עבירה ובמקרים אחרים לא... זה תלוי.
אנונימי
זה כמו שתאכל תפוח, הוא יצור חי והרגת אותו
הא אז מזה משנה בדיוק?
מה הרצח הזה בדיוק מזיז למישהו?
kai
אני מתכוון שגם בלי לאונן, לא יהיה לנו את מה שכתבת למעלה,
אנונימי
שואל השאלה, אני גם דתי, אני יודע על מה אתה מדבר, פשוט רציתי להראות שזרע יוצא גם בלי אוננות
אנונימי
שואל השאלה:
אנונימי, נכון שזה יוצא גם ללא אוננות. רק צריך לזכור שיש פעמים שזה לא תלוי באדם ויש פעמים שכן. כל מה שקורה באשמת האדם זה בעיה.
אנונימי
למה רצחים מסוג כזה יזיז למישהו?
שואל השאלה:
מה זה קשור ללרצוח את הילדים שלך? ואולי זה לא מזיז לך, כנראה שזה יזיז לך אחרי שתעזבי את העולם הזה, ואז אני ממש ממש לא רוצה להיות במקומך. גם בנות נענשות על זה אם הן מחטיאות את הגברים.
אנונימי
את רוצה להיות הזאת שתכריח ילדה שנאנסה לסבול עוד יותר בכך שהיא תעבור את שלב ההריון ועוד תצטרך ללדת בן של אנס?
או במקרה אחר למסור את הילד לאימוץ ואז בעתיד הוא יגלה שאבא שלו היה אנס וחייו יהרסו?

או שילדה בת 14 שעשתה טעות מפגרת בחיים שלה להוליד ילד ולטפל בו בגיל שכזה?
או במקרה אחר שתשלח אותו לאימוץ ואז הילד בעתיד יגלה שאמא שלו שרמוטה?

או שמישהי עומדת ללכת ילד שבעל בעיה שתדפוק לו לגמרי את החיים?
או במקרה אחר לשלוח אותו לאימוץ ולהפיל את הבעיה למישהי אחרת?
שואל השאלה, אתה בור כל כך גדול! תלמד -קצת לפני שאתה מחרטט. אי אפשר לראות נשמה. זרע לא מתחיל בכלל במוח, הוא מיוצר באשכים. זרע הינו תא חי אבל זה לא רצח. זה כמו שאקח לך תאים מהעור ואני אגיד שרצחתי.
כאשר אדם שוכב עם מישהי יש מיליוני תאי זרע שאינם מופרים, משמע מיליוני אנשים פוטנציאליים שנרצחו לטענתך. אל תקיים יחסי מין!
שואל השאלה:
קודם כל ילד שבא מאונס יש מקום לשאול שאלה אם מותר או אסור. לגבי השורה השנייה שכתבת, בעיה שלה שהיא עשתה את הדבר הזה. היא עשתה עבירה נוראית ועכשיו העבירה העוד יותר גדולה זה לרצוח את הילד שבבטן שלה.

איך אמא יכולה לרצוח את הילד שלה שעוד בבטן את מוכנה להסביר לי? איך הוא בדיוק יהרוס לה את החיים? ואם גם נגיד שכן, נראה לך הגיוני שרוצחים תינוק כי חושבים שהוא יהרוס לאמא שלו את החיים?

זאת מחשבה לא שפויה תביני!
אנונימי
בעיה שלה!
שתוליד בגיל 14 ואז יהיה לה בריונות! מזה משנה מה היא חושב? שיצחקו עליה!
god... ^^

מי שנאנסה יכולה לקחת כדורים למניעת הריון תוך 40 יום מקליטת הזרע.

מה רע בילד עם בעיה? למה לדפוק את החיים כאילו בשבילך הומואים זה בסדר וילד אוטיס זו בעיה?
אנונימי
איך אפשר לקחת עד אחרי 40 יום?
ההפרייה מתרחשת עד חמישה ימים מאז קיום יחסי המין.
^ כי ברור שאפשר לדעת אם ילד יהיה הומו לפני שהיא נולד
שואל השאלה:
כן אם היא הייתה חכמה מספיק לעשות מעשים כאלה בגיל 14, אז מתמודדים עם המציאות שנוצרה! ככה זה. לא רוצחים בגלל זה. היית שמחה אם אמא שלך הייתה רוצחת אותך כי אולי היית הורסת לה את החיים?

אנונימי - שאלת יפה מאוד. אגב, אם רק היית יודע כמה רופאים אמרו שילדים ייצאו פגומים ובסוף האמא החליטה לא להפיל והתינוק יצא בריא יותר מתינוקות אחרים שנולדו לגמרי בריאים.
אנונימי
כשמביאים ילדים לעולם רק תא זרע אחד מופרה. זה אומר שרצחת מיליוני תאי זרע. אל תביא ילדים לעולם כי זה רצח.
^ אבל את כתבת למעלה שילד אוטיסט זו בעיה בעוד שאת עצמך אומרת שהומואים זה לא
אנונימי
בושה!
שהיא תתמודד עם הבריונות של אנשים!
איך היא מעזה להיות כל כך אנוכית!
אפילו שיש אנשים שהתאבדו בגלל בריונות אבל מזה מזיז לנו הא?
שואל השאלה, אשמח אם תפנה אליי בפרטי, אני רוצה לדבר אתך על זה, אני חושב שאתה צודק, אשמח לשיחה אם תוכל.
אנונימי
אוטיזם זה לא משהו שכבר יודעים בבדיקות?
תיקנתי*
^ זה כן, את אמרת שאוטיזם זה לא טוב ושזה רע לאמא בעוד שאת אומרת שהומואים זה בסדר
אנונימי
והממ רגע, הומוסקסואליות זה גם משהו שכבר נודע בבדיקות?
אגב, אני לא מדברת על אוטיזם, מדברת על בעיות שהרבה יותר קשות
שוב פעם אתם מתעלמים ממה שכתבתי. רק מראה שאין לכם מה להגיד. בנוזל הזרע יש מיליוני תאי זרע. במהלך ההפריה רק אחד מהם מופרה. זה אומר שרצחתם מיליוני אנשים לטענתכם. אז למה אתם מביאים ילדים לעולם?
שואל השאלה:
~goddessoffire אז לפי שיטתך מותר לרצוח את כל מי שיכול להרוס לנו את החיים? או את כל מי שיש בו איזשהו פגם?
אנונימי
אני מדברת על בעיות הרבה יותר קשות שההורים לא יכולים להתמודד איתם.
לא בהכרח אוטיזם
שואל השאלה, תמשיך לעשות לי מינוסים. רק מראה שאני צודק.
שואל השאלה:
ראיתי את השאלה שלך. נכון שבכל פעם נשפכים כ 300 מיליון תאי זרע, ורק נשמה אחת מופרת. לפי התורה, כל התאי זרע האלה ניתנת להם אפשרות להגיע לביצית ולהפרות אותה. שאר תאי הזרע אינם שורדים אך הדבר הזה בכלל לא נחשב לא לרצח ולא לעבירה. כתוב כבר בתורה שכל מה שנעשה בקדושה ובטהרה - טהור וקדוש. תאי הזרע שלא זכו להפרות חוזרים מתוקנים לעולם עליון, בעוד שתאי זרע לבטלה הולכים למקום רע ומקטרגים על האדם.
אנונימי
לאוננות יש יתרונות בריאותיים ברורים. רצח זה לא. אי אפשר לרצוח משהו שלא קיים. ברגע שלא התבצעה הפרייה אין בן אדם. זה כמו שתיקח תא עור ותוציא ממנו את הגרעין שלו. אז רצחת תא עור? ברור שלא
שואל השאלה:
ואחר כך אנשים מתפלאים... כתוב שהנשמות שהאדם זרק לבטלה כשהוציא זרע לבטלה באות לפניי הקדוש ברוך הוא ומבקשות אישור להזיק לאותו אדם שיצר אותם. אפשר להבין היום למה יש כל כך הרבה אסונות, תאונות, מחלות, בעיות בכל הנושאים.. אחר כך בוכים ומאשימים את הקדוש ברוך הוא.
אנונימי
אז רצחים נגרמים בגלל שמישהו אונן?xd
אפילו יותר מזה, האם השואה נגרמה בגלל שאנשים אוננו?
שואל השאלה:
תא עור זה לא נשמה חדשה לעולם. תאי זרע זה תאים של נשמות חדשות לעולם. וברור שזה רצח. הקדוש ברוך הוא נתן לנו לדרך להפרייה, דרך להביא חיים חדשים לעולם. אם שופכים את זה לריק ולכלום אז כן זה רצח.
אנונימי
אז למה הרצח הזה לא נחשב שעבירה שצריך להעניש עליה כלומר לשלוח לכלא?
חחח אני מת
אז אנשים מתים בגלל זרע לבטלה?
אני בטוח שהעובדה שאדם מאונן מובילה לטרשת עורקים שחוסמת את כלי הדם הקורונריים בלב או ליצירת קריש דם המוביל לשבץ
תא זרע הוא לא נשמה. תא זרע הוא תא בעל 23 כרומוזומים המקיים את מאפייני החיים.
שואל השאלה:
אני לא נכנס עכשיו למה היה או לא היה בשואה, השואה הייתה דבר נוראי, ואני לא נביא ולא רוצה לתת כל מיני פסקי דין מה היה שם ומה לא.

לגבי אותו אחד שכתב שאוננות היא דבר בריא, הרמב"ם כבר כתב שהוצאת זרע לבטלה מחלישה את הגוף, מחלישה את השיניים והשיער של הראש וגורמת לנשירתם. בנוסף לזה נופלת זיקנה על האדם ותש כוחו.

היום המדע מאשר את הדברים. ורק שתדע, הרמב"ם היה הרופא הגדול ביותר בדורו ועד היום משתמשים ברפואתו.
אנונימי
אז אל תוציא זרע לבטלה ועזוב אותנו. תחיה את החיים שלך באשליה שזה רצח שהרבנים האלה הטיפו לך.
אנונימי
וברור שהרמב"ם היה רופא גם...
הגיוני מוות
שואל השאלה:
https://www.youtube.com/watch?v=fesbg0fb94g

אחרי הסרט הזה תבין כמה דברים שאולי עד היום לא ידעת.
אנונימי
טוב מסתבר שהוא גם רופא לול
אבל קיצור, מניחה שהוא קצת עירבב בין דת לרפואה בנושא הזה
שואל השאלה:
~goddessoffire וואי איזה בורות. איך את לא יודעת שהרמב"ם היה רופא? מלמדים את זה בגן!
אנונימי
כי מה שהרמבם כתב היה מבוסס על פי מחקר אמפירי נכון?
הוא הרי לא התעדכן במחקרים שהוכיחו על הקשר בין אוננות להקטנת הסיכוי לסרטן הערמונית. שלא נדבר שאוננות גורמת להפרשת הורמונים המפעילים את המערכת הפראסימפטטית שמרגיעים ומאיטים את קצב הלב.
למזלי לא למדתי בגן דתי.
מי שישמע הבורות שאני לא יודעת מה איזה רב עשה
שואל השאלה:
מה האינטרס לערבב דת ורפואה? את יודעת שבהתחלה רבנים שרפו את הספרים של הרמב"ם בגלל שהוא נתן דברים מהרפואה ומהמדע? הרמב"ם היה גם אחד המדענים העצומים שהיו בכל הדורות.
אנונימי
אדם שרוצה לשמור על השיניים שלו שיצחצח שיניים ויצרוך סידן. השיער שלך עשוי מחלבון שנקרא קראטין. אין לזה קשר לאוננות.
שואל השאלה:
מה הקשר לגן דתי? אפילו יש בית חולים הרמב"ם על שמו. כולם מסכימים שהוא היה הרופא הגדול ביותר בכל הזמנים. מה זה קשור לגן דתי?
אנונימי
והממ מה הוא עשה בדיוק בתור רופא?
אילו מעשים?
שואל השאלה:
לא כתבתי שהשערה מתפרקת, כתבתי שהשורשים נחלשים והשיערות נתלשות.
אנונימי
*כולם מסכימים*?
באמת?
*כולם*
מיליוני אנשים בעולם מאוננים וזה לא קורה להם. לפי מה אתה אומר את זה? תן ביסוס והסבר מדעי. אתה סתם חרטטן
לא מיליוני אנשים מאוננים מליארדי אנשים ^
אנונימי
שואל השאלה:
אה כלום לא קורה להם? נכון אתה צודק... אין הקרחות וזקנה מוקדמת? אין מחלות במקום הזה למטה לאנשים? אין תאונות ואסונות? כל יום משהו חדש ויותר גרוע מהיום שהיה לפניי. אם אתה אומר שכלום לא קורה להם אתה כנראה צריך להתחבר יותר למציאות.
אנונימי
הקרחה לא קשורה לאוננות.
איך אתה מסביר שכל האסונות האלה קורים גם לדתיים וחרדים? הרי בתי החולים מלאים רק בחילונים נכון?
אתה מביך את עצמך
שואל השאלה:
הוא היה הרופא של המלוכה.
אנונימי
עוד שאלה שמוכיחה עד כמה דת דפקה את המוח לרוב האנשים
אנונימית
שואל השאלה:
אז כנראה שיש אנשים קצת יותר חכמים ממך שיודעים דברים שאת לא יודעת.
אנונימי
אומר האדם שחושב שאוננות גורמת לתאונות ומחלות חח אני מת. מי הכניס לך את זה למוח? תתחיל להשתמש בכישורים ובשכל שהעניקה לך האבולוציה.
שואל השאלה:
ממה שאתה כותב אתה יותר חכם ויותר גדול מהרמב"ם, מהתורה ומהמדע נכון? נראה מה יקרה כשתגיע למעלה ותצטרך לתת דין וחשבון. אני ממש ממש לא רוצה להיות שם כשזה יקרה.
אנונימי
איפה ראית שהמדע טוען שאוננות גורם למחלות ותאונות? תן לי מחקר אחד ומחר אני חוזר בתשובה
כתבת שמבחינה מדעית לאונן זה לא בריא, מאיפה הבאת את זה?
כל מחקר שעשו בעניין הגיעו למסקנה שזה דווקא מעלה את הבריאות של הגברים
תגיד לי אתה גרתה מתחת לאבן כל השנים האלה?
אנונימי
אין שום למעלה בשביל לתת דין וחשבון -_-
אנונימית
שואל השאלה:
קודם כל זה לא בריא, המדע אומר שהזרע הוא חי. מאיפה הזרע נוצר? מהמוח! עכשיו אם זה נוצר מהמוח אז מבינים שזה מחליש את המוח ואת הגוף. מחקרים מראים את זה גם.

אתה שואל מאיפה אוננות גורמת למחלות ותאונות? אין בעיה. לך תשאל אנשים שעברו מוות קליני ולכאלה שעשו (נגד התורה) סיאנסים ותשאל אותם מה היו התגובות של אנשים שכבר יצאו מהעולם.

אנונימי
אני
אנונימי
מוות קליני זה הזיות יקירתי, ובואי תתני את המחקרים, סבבה?
זרע לא נוצר במוח, אתה לא מקשיב. הוא נוצר באשכים כתוצאה מהפרשת הורמונים. בחיי שאתה מביך את עצמך. פשוט תפסיק. מוות קליני זה לא מחקרים.
זרע לא נוצר במוח! זרע נוצר באשכים בצינורות האשך
לפי התיאוריה שלך אז נשים שמקבלות מחזור גם ביצית לפי מה שאתה אומר יש בה נשמה אז אסור שיתבזבזו גם ביציות?
וסתם שתדע הזרעים הם מתחדשים גבר הוא פורה כל הזמן עד יומו האחרון גבר יכול לייצר זרע זאת אומרת הזרעים לא נגמרים הם מתחדשים זרע הוא תא חי כמו כל תא בגוף שלנו וכמו כל התאים בגופנו הוא מת לאחר כמה זמן
שואל השאלה:
טוב לגבי המקום ייצור יש השתתפות לא מבוטלת של המוח בתהליך. בתי החולים לא מלאים רק בחילונים אלא גם וגם, מה זה קשור? חרדים לא חוטאים בדור שלנו? אין כאלה שהם מחופשים? מה זה השטויות האלה?

עכשיו, מה זה קשור מקום הייצור, קשור למה הדבר הסופי. יש כאן תאי זרע חיים שלכל אחד מהם אפשרות להפרות, כל אחד מהם הוא חי. זרע לבטלה זה לשפוך את הזרע החי הזה לריק. וזה רצח לפי היהדות וגם לפי המדע.

ישנם מדינות שיש עונש מוות על אוננות. תבדקו.
אנונימי
שואל השאלה:
לגבי מוות קליני, פרופסורים כותבים שזה אמיתי. 34 מיליון רק באמריקה ב 20 שנה האחרונות. מי שכתב שזה הזיות נראה לי שכדאי שתבדוק את עצמך, 34 מיליון שקרנים?!?! בניהם גויים, יהודים, וכולם. וכולם ביציאה מהגוף רואים את אותו הדבר.
אנונימי
לא אומרת שזה שקר, אומרת שזה הזיות בסך הכל.
אגב, איזה מדינות נותנות עונש מוות על אוננות?
ואם זה היה אשכרה רצח היו נשלחים בכך לכלא
אף מדען לא אומר שה רצח. אל תסלף דברים.
לידיעתך נוצרים רואים את ישו במוות קליני ומוסלמים רואים 72 בתולות. תעשה קצת מחקר לפני שאתה מזבל במוח. אני סיימתי את הדיון המגוחך. תתחיל מלשמור את החג הזה ואז תזבל לי במוח על רצח ואוננות.
יום טוב לך
איך אפשר לראות שזרע זה דבר חי? מה המיקרוסקופ מראה? תנועתיות או מה...? איך יודעים?!
אנונימית
שואל השאלה:
כן יש היום אמצעים טכנולוגים כמו מקרוסקופים ומגדילים שאפשר לראות. תריצי חיפוש קצר בגוגל ותבדקי.

https://www.youtube.com/watch?v=ycykjm6skvq
אנונימי
הברית הסודית שלנו נשמרה למרות שהמחנה נהרס תודה על הדאגה 3>
אנונימי
בחיים לא הייתי בהישרדות אז לא עשיתי אחת
אנונימית