22 תשובות
לא הבנתי.
את רוצה שאנשים יגידו לך איך לפגוע באנשים סתם ככה?
אני לא חושבת שזה בכלל מוסרי להגיד דבר שכזה
ואת חושבת שמישהו באמת יענה לך על זה? עצוב שאת בכלל שואלת.
למה שמישהו יענה לך על השאלה הזאת?
הבנתי למה את מתכוונת,
את מתכוונת לדרוך על אלה שעושים בכוונה?
אני כל כך מכירה את זה,
פשוט תהי " כלבה "
בדרך שלך,
נגיד אומרים לך משהו פוגעים בך פשוט תחזירי ותתני את החיוך השטני שיש בך. לכל בת יש את הצד ה" bitchy "שלה
אבל זה לא שווה את זה
שואל השאלה:
וואו איזה יופי, אף אחת מהתשובות לא ענתה לי על השאלה. לא ביקשתי שתשפטו אותי, ביקשתי שתענו לי. אני רוצה להיות בן אדם מגעיל, רק רעים מצליחים בחיים וזה נכון. אם אין לכם מה לענות- תדלגו על השאלה.
אנונימית
אני פשוט אדווח לך על השאלה (: ואז תהייה לך דוגמא
לא כל הרעים מצליחים בעולם, אני לא יודעת בת כמה את אבל אולי זה רק שלב חחולף בחיים, אם תסתכלי באמת על כל האנשים המצליחים בעולם היו חרא תהיה בטוחה שהן לא היו איפה שהם היום, תביאי לי שמות של אנשים חרא שמצליחים בעולם? את נשמעת לי עדיין בבית ספר, גם לי היו אנשים חרא בבית הספא שהיו הכי מגניבים ומצחיקים ונראו הכי מצליחים בחיים ואני אומרת שהיום בסיימנו לימודים אף אחד לא מתסכל עלהם אפילו כי בעולם האמיתי לאף אחד לא אכפת מה ההיית בתיכון. אם את חרא פשוט לא מקבלים אותך, יחסית אנושי יותר חשוב בעיניי מחוכמה או כסף.
רעים מצליחים, אבל בסוף הם נופלים. ככה זה, אף אחד לא ירצה להתקרב אליך אם תהיי אדם רע.
שואל השאלה:
מישהו מוכן לענות לי על השאלה? די כבר להיות כאלה יפי נפש. אני רוצה להיות ביצ'ית, לדרוך על אחרים. אני טובה מדי ואנשים מנצלים את זה.
אנונימית
אם כל האנשים יחשבו כמוך, לא יישאר מהעולם זכר.
אם כולם ישאלו איך להיות אנשים טובים, העולם שלנו יהיה הרבה יותר טוב.
תנסי את להיות חלק מהאנשים הטובים שבעולם, ולא מהצד הנגדי.
שואל השאלה:
אני חלק מהאנשים הטובים שבעולם, הגעתי למסקנה שזה פוגע בי ואני מעונינת לעבור לצד האפל (יש להם עוגיות).
אנונימית
תהיי טובה, ותעזרי למי שראוי לעזרה, ומה לדרוך על אחרים יעזור לך? זה נקרא להיות בריון ופוגעני.
אני רק אומרת שלדרוך על אנשים לא ייתן לך הרגשה טובה ויעזור לך בחיים, זה נקרא להיות אדם מגעיל, תהיי אדם טוב, ואל תפגעי באנשים, לדרוך על אנשים זה יזיק לך ולהם והמצפון שלך יחפור על זה וגם יהיו לך רגשות אשמה וגם זה יחזור אליך בעתיד. איש לא אוהב אנשים כאלה, שונאים אותם, תעמדי על שלך, במקום להיות רעה ולדרוך על אחרים.
לא משנה אבל אפשר למצוא דרך אחרת מזו שאפשר שלא ידרכו עליך
תקשיבי לי רגע, אני באמת לא מנסה לשפוט אותך, אני אומרת לך בכנות שאם תרדי על אנשים, זה רק יעשה אתך טיפוס לא נאהב ואהוב, במשפחה או בחברה או אם יהיה לך חבר ולא יהיה לו קל להיות אתו, אנשים לא אוהבים אנשים שדורכים על אחרים ופוגעים בהם, אוהבים אנשים עם ערכים ומוסר, שאתה פוגע במישהו ודורך עליו, אתה פוגע בו נפשית וזה לא הדבר הנכון, תעמדי על שלך אבל בלי לפגוע במישהו, אני לטובתך אם לא הבנת את זה.. אל תייחסי למה שאנשים עשו לך, תייחסי למה שעשית, לטוב, את עוזרת לאנשים ואת אדם טוב, למה לך להיות כמו אותם אנשים שדורכים עליך? את באמת רוצה להיות כמוהם? מצליחים בחיים? לאנשים רעים יש חברים שבאמת אוהבים אותם? האמנם? לבריונים יש חברים שאוהבים אותם? שהחברים שלהם הם רק מפחדים מהם? זה לא הולך ככה, הם לא מצליחים בחיים שלהם, האנשים הרעים, הם בסופו של דבר נופלים. להיות אדם מגעיל לא יעזור לך באמת, ישנאו אותך, יפחדו ממך, המשפחה שלך לא תתרחק ממך בגלל שהתנהגות שתהיה לך תהיה כל כך פוגענית ומעליבה, החברים שלך מיד ינתקו ממך קשרים, לא יהיה לך חבר בגלל זה, גם לא תהיה לך עבודה כי אנשים לא יכולים לעבוד בחברה שפוגעים בהם אנשים אחרים, אנשים ייפגעו בגללך ויבכו, ישנאו אותך ואת תהיי אדם לא נעים ונחמד, לא כדאי לך.
סליחה אם שפטתי אותך, אולי רצית לפרוק פה וסליחה על עודף תגובות פה. אבל את לא צריכה להיות רעה, את יכולה לפרוק וביחד ננסה למצוא פתרון טוב יותר
שואל השאלה:
אוקיי, אז איך לעמוד על שלי?
אנונימית
נסי להיות קצת יותר אסרטיבית, ונסי לזהות אנשים שעלולים לנצל אותך, לפי שפת גוף תדעי לזהות מי כן מנצל או דורך ומי שלא, וגם תגידי לא לדברים שאת מרגישה שאת לא רוצה או יכולה לעשות, תהיי קצת עקשנית ולפעמים קצת תוותרי
את לא צריכה להיות רעה כדי שלא ינצלו אותך.
תהיי טובה אבל אל תתני לאנשים לדרוך עליך ולנצל אותך תהיי עירנית ותשימי גבולות לאנשים, אל תעשי דברים שאת לא רוצה לעשות רק כי מבקשים ממך ואם מישהו מנסה לרדת עליך תחזירי לו
אנונימית
את לא חייבת להיות ביצ'ית בשביל שלא ידרכו עליך, פשוט תעמדי על שלך. ואני יודעת שיותר קל להגיד את זה מאשר לעשות אבל להיות מגעילה רק יגרום לך להיות שנואה. תחשבי על מה שאת יכולה לעשות לאנשים אם את תהיה מגעילה. באמת נראה לך שחסר בריונים בבתי ספר? אני לא מאמינה שאת רוצה להיות רעה. אם אני אהיה כנה אני חושבת שאת מפחדת, שנמאס לך. מה יקרה לך כדברים ישתבשו בחיים שלך? שיהיה לך תקופה קשה? לא יהיה לך אף אחד לדבר איתו. אף אחד לא ירצה לדבר איתך. תהיה אסרטיבית, תבחרי את החברים שלך בחוכמה, תעמדי על מה שאת חושבת שנכון.