3 תשובות
שלום לך! התרגילים שאת מבצעת הם בסדר גמור. עליך להוסיף תרגיל פשיטת ירך בפולין תחתון. כמו כן, מידי תקופה עליך להוסיף משקל מאחר שהשריר מגיע למצב של אדפטציה, הסתגלות למאמץ. בנוסף וחשוב, עליך להגיע בכל סט לכשל חיובי. דהיינו, אם קבעת 12 חזרות בכל סט שהם יהיו המקסימום ביכולת שלך. בסוף השני והשלישי יצא לך פחות חזרות, וזה בסדר. בהצלחה!
אם את מחפשת לעצב ולהגדיל את התחת הכי חשוב משקל, תרגילים טובים לחיטוב שאפשר לעשות בבית עם משקל הם סקוואטים מכרעים ודדליפט. אם את לא מנויה בחדר כושר יהיה קצת קשה לבנות שריר כי צריך בשביל זה משקולות
בגלל שאת עושה כל יום את צריכה לתת לשרירים מנוחה תעשי פעמיים או שלוש בשבוע אחרת השריר לא נח ולא גדל. ולא חושבת שחייב משקל כמו שאמרו אני עושה בלי משקל ונהיה לי יפה מאוד. עדיף גם לאמן עוד אזורים בגוף בשביל לחזק את כולו. ותחפשי ביוטיוב יש המון תרגילים. אני דרך אגב עושה פעמיים בשבוע ויצא לי יפה. ותאכלי מספיק חלבון לשרירים.
אנונימית