3 תשובות
הסיבה היא סיבה תרבותית ובעיקר, מתוך התאמה למציאות, מכיוון ובאירופה קר אז בעבר היה קשה לגדל ירקות בחורף ואילו בשר ניתן היה לשמר בקלות יותר.
בנוסף, כאשר קר הגוף צריך לחמם עצמו, לכן הוא צריך יותר אנרגיה לתפעל את הגוף...
מאיפה הגעת למסקנה הזאת? נשמע כמו הכללה.
זה לא בכל אירופה.
יש מדינות קרות כמו נורבגיה או דנמרק שלא אוכלים בשר בבוקר.
וכמו שאלכסה אמרה, לתשובת הראשון שבהחלט זו הכללה.
נכון שיש שאוכלים בשר, אבל זה קשור רק למסורת ולא למזג האוויר
אנונימית