3 תשובות
לחץ מהתחלות חדשות... הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך. עכשיו סבבה לי. בהצלחהה
אני גם הייתי ככה במיוחד שלא היה לי את המפגש הזה של הכיתה לפני הלימודים (אצלי בבית ספר זה היה אבל אצלי זה התבטל) אם יש לך מפגש כזה אז תבואי עם הרבה ביטחון ותדברי עם ילדים. תכירי את המורה שלך ותדברי איתה על המקצוע שלה (לא דווקא בהתחנפות אבל תאמיני לי שאת צריכה שהיא תחבב אותך אם היא איתך 6 שנים. אם את לא מצליחה לפתח שיחה אז פשוט תבואי לקבוצה שמדברת ותגלשי לשיחה או שאם יש בדיחה תצחקי גם, הם ישימו לב אלייך וירצו להכיר גם. כולם ככה לא רק את, כולם מחפשים חברים.
במיוחד בחודש הראשון כל הקשרים הראשונים נבנים אז תתחברי ישר לאנשים אבל אם לא תצאי קשרים וחברויות מוקדם יהיה לך יותר קשה להכנס לחבורות שכבר קיימות מאוחר יותר.
את לא ציכה להילחץ. תזכרי שכולם מתחילים שם בדיוק כמוך ואני בטוחה שיהיו שם עוד הרבה נערים ונערות ללא חברים שם. כולכם מתחילים מחדש זה סוג של התזדמנות חדשה להכיר אנשים חדשים ולפתח הזדמניות חדשות. אל תחששי אני בטוחה שתמצאי חברים ממש מהר כי גם בכיתה ז' כולם כזה מתוקים ( לפחות ככה היה אצלי)