8 תשובות
אין טיפים, צריך לזכור את כל האוכל שמזמינים וגם אם את שוברת משהו זה יורד ממשכורת שלך
שעות לא נוחות
שכר בסיס נמוך
לפעמים צריך להתחלק בטיפים
לפעמים אין טיפים
-הולכים הרבה הלוך ושוב
-צריכים להיות נחמדים וסבלניים גם ללוקחות מעצבנים
-עבודה מעייפת
היחס של האנשים
שזה יכול לדרדר אותך.. כמה אנשים יכולים להתחיל איתך ולאבד את התמימות, ולשנות את הגישה שלך לאנשים אחרים. זה די מקצוע שעובדים בו בלית ברירה, או שאין מקהו אחר יותר טוב לעשות..
אני מלצרית שלוש פעמים בשבוע ויש פה מישהו למעלה שאמר ש"אם תשברי משהו אז מורידים לך את זה מהמשכורת" אז סתם שתדעי שזה לא חוקי, לא יכולים להוריד לך מהמשכורת סכום של שום דבר ששברת או הרסת. רק אומרת שתדעי
כל כך הרבה שאין לי כוח לפרט

אבל הכי גרוע זה היחס של האנשים. באמת שאני מנסה לעשות שירות מושלם ולחייך והם בתמורה מתייחסים אלייך כמו למשרתת וכל מה שיש במסעדה לא טוב להם.. יש לקוחות שבאים פרנציפ כדי לשגע את כל מי שיש במסעדה ולעשות סצנות- יש כאלה שיודעים שאם הם ירימו את הקול הם יקבלו פיצוי של איזה קינוח עלוב אז הם יעשו את זה, גם אם לא מגיע להם סתם כי הם קקות של אנשים- יש כאלה שישקרו לך שהם קיבלו מה שלא בא להם סתם כי לא בא להם על המנה אחרי שאכלו חצי במקום להגיד את האמת ואת סתם יוצאת טמבלית, יש גם כל מיני כאלה במיוחד נשים מבוגרות שמעירות לך על המראה החיצוני כמו מה יש לך על השיער (פס מסכן) או מעבירות איתך כל מיני דאחקות לא מצחיקות עליך ואת אמורה לזרום. וגם כל מיני גברים שהם חזירים למרות שזה לא קשור למלצרות אבל אם את המלצרית שלהם אז בכלל הם חושבים שזה נותן להם לגיטימציה להתנהג בצורה מסוימת ואןף שונאת למלצר
לפעמיים היחס של אנשים לא טוב
צריך לעמוד הרבה ללכת הלוך שוב שעות
אם את שוברת משהו את משלמת תלוי איפה
לפעמיים אין טיפים