4 תשובות
לא, אך ורק בסנאפצט רואים מי צילם מסך.
לא
רואים, אבל לא הכל
רואים רק כשנגיד שלחת למישהו תמונה בפרטי אז זה מתריע לך אם הוא צילם וככה גם אם את צילמת זה מתריע וזה התראה רגילה! זה נשאר עד שפותחים אותה