4 תשובות
בהחלט.
אפשר לשנות טמפרטורה לפחות נמוכה. (בוודאי לצורך ניסיון של יומיים ולפי התוצאה להחליט)
אולם כדאי לראות האם מספר 2 זה יותר חם או יותר קר.
בֶּבֶּר מומחה סטיפס
אתה צריך לכוון את צמצם אויר למינימום. לא את טרמוסטת ואז לא יקפאו לך הירקות,
הווסט במקרר מכון על טמפ' של בין 2-6 מעלות שהוא בעצם תריס שנפתח ונסגר 1 הוא פתיחה מינימלית ו5 היא פתיחה מקסימלית של התריס הקור מגיע למקרר דרך תעלת אוורור מהמקפיא כך שהינו וסט לשליטה על כמות האוויר הקר שנשלח מהמקפיא אל המקרר במצב סטנדרטי אמור לעמוד על 3 במידה והמגירות התחתונות קופאות מגירות הפירות והירקות יכול להיות אחת מ2 תקלות או שיש סתימה במערכת הניקוז במקפיא המים חודרים לנקודה הנמוכה ביותר בתא המקרר אט אט המים קופאים והפירות והירקות נכנסים למצב קיפאון או שישנה בעיה במערכת ההפשרה במקפיא עקב זאת קיימת היוצרות של קרח בתא המקפיא ואוויר קר מידיי ניזרק לתא המקרר

בהצלחה.

שלמה טכנאי מוסמך קירור ומיזוג אוויר שרות יעוץ ותיקונים - יעוץ טלפוני חינם 0542345129
ככל הנראה יש תקלה.
תלוי במקרר. מה הדגם והחברה? מופיע בתוית בגב המקרר מאחורה.
יש כמה סוגי ויסות קור לתא הקרור.
באותו הנושא:
אולי תאהב גם את: