3 תשובות
את מתכוונת שזה התנתק לך מהחשבון? כי זה הגיוני.
אם פתחת מייל והתחברת אליו, זה יתנתק לך מהחשבון הקודם, אבל לא ימחק לך אותו. תמיד תוכלי להתנתק מהנוכחי ולהתחבר חזרה לקודם.
אמור להיות איפשהוא בהגדרות של המייל אופציות לסינכרון חשבונות שאפשר להגדיר שכל המיילים שיישלחו למייל הישן יועברו למייל החדש.
את לא יכולה להיות רשומה לשני חשבונים של מייל בו זמנית.
את צריכה לצאת מהמייל החדש ולהכנס לישן.
אם את רוצה לחזור למייל החדש שפתחת, את צריכה לצאת מהמייל הישן ולהיכנס לחדש.
באותו הנושא: