שמים קקאו סוכר מים רותחים חלב וקובית שוקולד ויש מכונות שגם עושות למעלה את הקצפת:)
מוזגים לכוס מים רותחים.
שמים לתוך המים הרותחים 3 כפיות גדושות של אבקת שוקו.
מוזגים חלב חם לכוס של המים הרותחים ושל השוקו. מערבבים.
שמים כמה מרשמלו וקש..
בתאבון (אפשר לחכות עד שהמרשמלו ימס אחרי זה לערבב ויהיה כמו קצפת ) (רצוי להשתמש במרשמלו לבן בלבד)

לא לא. בלי מים רותחים. בפינג׳ן מרתיחים חלב. שניה לפני שהוא גולש מורידים אותו ושופכים לכוס ושם מוסיפים את הקקאו/שוקולית או מה שתרצי. העיקר שהבסיס יהיה חלב חם ולא מים חמים, זה משנה את הכל!
שמים קוביות שוקולד ואז מרתיחים חלב טמערבבים
תקשיביי אני תמיד מכינה ואת לא מבינה איזה טעים זה:
1. קחי אבקת קקאו של שוקו שימי כמה שאת רוצה...
2. חממי מים בקולר
2. קחי כוס נקייה שימי בה חלב ותחממי את שהחלב מתחמם
3. שימי קודם את ממש טיפה מים רותחים ואחר כך תשפכי את החלב
4. שימי רק אם את רוצה קצת סוכר כדי שיהיה יותר מתוק
5. שימי מעל קצפת

וזהו ואת לא מבינה עד כמה זה טעיים! יאמיי עשית לי חשק!
תרתיחי מים חמים, עד שזה ירתח קחי כוס שימי שם 2 וחצי כפות אבקת שוקולית וכפית וחצי סוכר תוסיפי את המים הרותחים ואז קחי חלב תנערי אותו הרבה ואז כשנמאס לך לנער תוסיפי את החלב
ואז תערבבי ותוסיפי כפית ממרח שוקולד שאת אוהבת וגם תוסיפי קוביית שוקולד מריר 50% או קוביית שוקולד חלב רגיל..
ויוצא לך ממש טעים אני שותה את זה כל בוקר...
אנונימי