4 תשובות
באפליקצית me
תיכנסי לפרופיל > תלחצי על הגלגל של הגדרות> ללחוץ על הגדרות שימוש > ואז למטה יש לך אפשרות של להתנתק ולמחוק
שואל השאלה:
רשום שרשימת האנשי קשר ושאר הפרטים שלי עדיין יהיו זמינים! אז זה לא מוחק...
אנונימית
כשלוחצים על האפשרות "מחק" זה רושם שזה ימחק אותך מכל מקום
תנסי שוב
שואל השאלה:
נראה לי שעבד תודה
אנונימית