11 תשובות
תבדקי במרכיבים אם אין חלב וביצים.

אני די בטוח שזה חלבי אז לא. אבל במידה וזה פרווה וללא ביצים אז לא צריכה להיות בעיה.


עריכה: בדקתי וזה מכיל אבקת גבינה ושמון חלב.. אז לא, את לא יכולה לאכול את זה.
נראה לי שכן תבדקי ברכיבים
לא, ממש לא, הוא חלבי.
Aro
לא, שהייתי טבעונית לא אכלתי את זה, זה חלבי ומכיל מרכיבים חלביים
הציטוס גבינה חלבי, אני זוכרת שכתוב על האריזה חלבי
לא
זה עם שומן חלב
אנונימי
יש אחד פרווה הדולפינים ואחד חלבי המקלות
לא
מנסיון אני גם טבעונית
דרך אגב כל הכבוד
הדולפינים פרווה
אנונימי
לא..
אנונימי