5 תשובות
את יכולה בלי זה פשוט לא יתנפח לך.
ד"א - אם את עושה בלי שמרים אז אחרי שאת לשה את הבצק את גם לא צריכה לחכות אחרי הלישה אלא אם גן את רוצה שהבצק ינוח קצת, יתקרר ויתייבש טיפה שיהיה יותר נוח לצורה
ד"א - אם את עושה בלי שמרים אז אחרי שאת לשה את הבצק את גם לא צריכה לחכות אחרי הלישה אלא אם גן את רוצה שהבצק ינוח קצת, יתקרר ויתייבש טיפה שיהיה יותר נוח לצורה
נראה לי שחייב שמרים כי הבצק צריך לתפוח
שואל השאלה:
ואם אני ישים קמח עם אבקת אפיה.
זה טוב?
ואם אני ישים קמח עם אבקת אפיה.
זה טוב?
אנונימי
נראה לי שאפשר לשים אבקת אפייה במקום אבל זה לא יצא כמו עם שמרים
כתבי בגוגל מתכון לפיצה בלי שמרים