5 תשובות
תכנס להגדרות של ההווטסאפ ואז לחשבון ואז לפרטיות ותבטל את אישורי קבוצה (זה גם אומר שלא תוכל לראות של אחרים)
אין אפשרות כזאת, רק בהודעות פרטיות אם תסירי את הוי כחול לא יראו.
אין אפשרות לעשות את זה
אני לא חושבת שאפשר לעשות את זה
בקבוצה אי אפשר עד כמה שאני יודע.
בפרטי אחד על אחד כן אפשר.