6 תשובות
חושב שהיא כפייתית כלפי חבר שלה ואובססיבית, ברמה קצת חולנית.
היא לא שמה על מי שמסביבה, לא מעניין אותה אם לשקר או לא העיקר שזה מקדם את האינטרסים שלה.
שיש לה חבר בנזו** והיא פשוט שפוטה שלו והוא משחק בה
ואחרי שראיתי את הסוף של פרק 16 בכלל היא כל כך רעה אני ממש מרחמת עליה
אני חושבת שהיא אובססיבית לגביי נמרוד אבל חוץ מזה, היא די מדהימה לדעתי. אין לה בושה, פחד והיא עושה מה שבראש שלה. נכון שיש כאלה שיגידו שאלו לא תכונות טובות אבל חיים פעם אחת ולדעתי היא יודעת את הגישה. היא תחיה בלי להתחרט על דברים שהיא *לא* עשתה למרות שעל דברים שהיא עשתה היא כן תתחרט אבל עדיף.
היא גם דמות מאוד חזקה, שמתעקשת על מה שהיא רוצה, לא מוותר ועושה הכול (הכול), בניגוד לשאר הסדרות עם דמות ראשית נשית בהם הן נכנעות (או חושבות להיכנע) לדמויות גבריות שכביכול "חזקות" יותר. בנוסף גם בניגוד לדמויות נשיות ראשיות אחרות היא חסרת בושה ומעצורים שלא מתביישת להראות את אוצר הקללות (שנחשבות לקללות גבריות) שרובם היו נרתעות מכך. הידד פמיניזם!
שואל השאלה:
תגובה אחרונה את כל צודקת.. הייתי מתה להיות כמו שירי אבל התכונות שלה לא תמיד טובות.. למשל היא מתנהגת לכולם חרא אבל זה לא בכוונה ביא כל כך אובססית אליו.. כמו שאמרו מעליי
אנונימית
נכון אולי התכונות שלה לא משהו, והיא מתנהגת לכולם כמו חרא אבל תכלס יש משהו בזה. הרי כול הזמן היא מתאכזבת מאנשים ויש לה עבר מלא בהשפלות אז זה די מתבקש. חייב להודות גם אלייה אף אחד לא מתייחס משהו.
שואל השאלה:
כן..
אנונימית