18 תשובות
הוא יתפוצץ (?)
מניסיון, שום דבר, מהיר יותר מבישול בסיר, שמונה דקות וזהו
הוא מתרכך מרוב החום, טעים לאכול אותו ככה עם גבינה צהובה ותירס
נראלי שיתפוצץ.. לא מומלץ לחמם דברים כאלה במיקרוגל..
אם לא תנסי איך תדעי? ותודיעי לנו אחרי זה..
הוא יתחמם
טה טה דםם
ובחימום אקססיבי הוא בתך ישרף, אבל אני לא מאמינה שהוא יתפוצץ
אנונימית
יצא ציפס, פעם עשיתי את זה.
כמובן שחתכתי אותו לפרוסות אחרת תשכחי מהציפס
הוא פשוט מתחמם.
טעים מוות תנסו לוקחת את התפוח אדמה הלא מבושל שמה לשמונה דקות וזה מוכן יוצא כמו בתנור או בבישול עם מים חמים
הוא מתבשל יותר טעים בתנור אבל כעיקרון תפוח אדמה בינוני שמונה דקות הופך במיקרוגל למבושל
יהיה תפוח אדמה חם?
חח כל העצלנים פה ניסו את זה כולל אני
זה יןצא טעים תמיד כשאין לי כוח להכין משהו אני עןשה את זה זה יןצא כמו התפוח אדמה ששמים בנייר כסף בלג בעומר
תלוי לכמה זמן, אם שמים כמה דקות הוא מתרכך, וטוב למאכל.
חח הוא יתחמם.. אני שמתי ביצה קשה והיא התפוצצה
אנונימית
תתחמם
אמא שלי הזמינה מין שקית אדומה מבד.. שמכניסים את התפוח אדמה לתוכו ואז שמים את השקית במיקרוגל ל-5 דקות וזה יוצא ממש טעים! מניסיון!
אני אוכל את זה לפעמים זה טעים!
לידע כללי: זה ממש לא בריא ומסרטן, תבשלו בסיר ותחכו עוד כמה דקות. לא ייקרה כלום
באותו הנושא: