2 תשובות
לא. זה בדיוק הרעיון של קבוצה סגורה.
.__
כן.
אולי הם לא יקבלו התראה ויראו את זה בוול שלהם,
אבל בהצעות של קבוצות שפייסבוק מציע, הם יכולים לראות אותך שם, ללחוץ על הקבוצה ולראות שהיא גם סגורה.
קטע מוזר של פייסבוק.
באותו הנושא: