4 תשובות
בגדול עוף נחשב פחות שמן אבל תכלס הכול תלוי באיך ומה אוכלים.
בעור של העוף יש הרבה שומן.
ב"פרגיות" שזה בעצם ירכי עוף יש גם יחסית הרבה שומן.
בחזה לעומת זאת יש די מעט.
בקיצור, אם תימנעי מפרגנות ומעור אז כן, עוף הוא פחות שמן מבקר.
הוא לא משמין אבל הוא גם ממש לא בריא
העור שלו מלא בשומן וכולסטרול רע
בקיצור אני הייתי שמה את הבשר כמנה עיקרית בגלל שיש בו המון חלבון ושומן מן החי, מנה כבדה
פחות
גושי השומן שבו משמינים בעיקר
חזה עוף נחשב נתח רזה, הרבה מתאמנים מבססים את עיקר צריכת החלבון שלהם עליו. השוקיים והכנפיים יחסית יותר שמנים אבל כמובן זה לא אומר שצריך להתנזר מהם לגמרי:)