5 תשובות
נחמד
לדעתי לא.
אני לא אוהבת את הטעם של הבצק סוכר, לדעתי זה הורס את כל הטעם של העוגה.
אני מעדיפה עוגה רגילה עם רוטב שוקולד חם מעל או קרם וניל או קצפת.
מה שכן בפיסול בבצק סוכר השמיים הם הגבול אפשר לפסל הכל! והעוגות נראות הרבה יותר מרשימות מעוגות "רגילות".
העוגה אולי כן, אבל בצק הסוכר לא ובעיקר מאוד לא בריא.
אנונימית
מתוק...
לדעתי שכבה דקה מאוד על עוגת שוקולד זה מעדן :) על עוגות ביסקוויט\וניל זה גם טעים
אבל זה ממש לא בריא
אנונימית
באותו הנושא: