התמונה ברשיון Creative Commons
תשובה אחת
ראשית תכנסי ל"הגדרות חשבון"
ברשימה בצד מתחת ל "כללי" תלחצי על "אבטחה"
ואז בלמעטה יופיע לך קישור בצבע כחול "בטלי את הפעלת החשבון"
עכשיו בסיבת העזיבה תבחרי ב- "זה זמני, אני אחזור"
ומכאן תמשיכי:)
אולי תאהב גם את: