התמונה ברשיון Creative Commons
6 תשובות
איך להכין ריבה?

בעיקרון, מבשלים 1 ק"ג פרי עם 1 ק"ג סוכר על אש קטנה בתוספת לימון או מעט קינמון עד שכל הפרי מבושל והסוכר נמס (יכול לקחת גם כמה שעות). בתום הבישול יש לשים כפית מהריבה על צלוחית ולראות אם היא התקרשה, אם לא להמשיך לבשל או להוסיף מעט פקיטין. להכניס לצנצנות מעוקרות (ראה טיפ נפרד) ולצנן.
אנונימית
שואל השאלה:
אם נגיד אני רוצה להכין ריבת תפוחים עם קינמון אז צריך לקלף את הקליפה לפני הבישול?
עדיף לא לקלף כי ככה הטעם הולך
אנונימי
שואל השאלה:
תודה על העזרה :)
האם פקטין טוב לשים בריבות?
the king
צירפתי קישור למתכון פשוט ומפורט לריבת שזיפים. או יותר נכון, קונפיטורת שזיפים
הבשלן מומחה סטיפס