התחברות
הרשמה
אני אוהבת אותו ואני לא יודעת איך לדבר איתו ואיך לרמוז לו את זה. בבקשה תעזרו (הוא גם קצת בעניין)
5 באוגוסט 2016, 19:42
רמזים
נושאים לשיחה
הצעת חברות
התחלות
תשובה אחת
הי נסיכה (:
בני כמה אתם?
מה המטרה שלך בקשר?
מה הקשר שלכם בכלל?
מתי אתם מתראים אם בכלל?
נ
נוי(פראייר מי שמבזבז)
באותו הנושא:
בן דוד שלי ואני התנשקנו ועמד לו ואני לא יודעת מה לעשות, כי אני אוהבת אותו אבל אנחנו בני דודים מה לעשות?
יש ילד מהכיתה שלי שרשם לי עכשיו "רוצה. להיות חברה שלי" ואני ממש לא אוהבת אותו ואני יודעת שהוא מסתלבט עלי מה רושמים?
יש לי חבר כבר שבועיים ו, אני לא אוהבת אותו ואני רוצה להיפרד ממנו, אני לא מסוגלת לדבר איתו פנים מול פנים לשלוח לו בהודעה?
יש לי חבר שאני אוהבת אותו, באמת שאני אוהבת ועשיתי טעות, התנשקתי עם אח שלו הגדול בלי סיבה ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו (אני והחבר בני 17 י'א ואח שלו י'ב)
יש לי חברה ואני אוהב אותה ואני יודע שאני רוצה להשאר איתה--
אני אוהבת אותו ואני לא יודעת איך לדבר איתו..
הוא מסנן אותי ובקושי שולח הודעות ואני לא יכולה לרדת ממנו אני אוהבת אותו נמאס לי כבר אני לא יודעת מה לעשות?
אני אוהב את האקסית שלי היינו ביחד מלא זמן ונפרדנו ואני רוצה לחזור אליה, אני אוהב אותה יותר מכל דבר אבל אני לא יודע מה להגיד לה, מה לעשות?
אנחנו ביחד 5 שנים ואני באמת אוהבת אותו אבל חסר לי בו כמה דברים חשובים.
התנשקתי עם מישהו ואני לא יודעת אם אני אוהבת אותו מה לעשות?
חבר שלי צועק עלי שאני עם בנים ואוסר עלי להפגש עם בנים/ ידידים או לדבר איתם, ואני באמת אוהבת אותו ומנסה לכבד את זה