3 תשובות
זה מהלחות והחום בעיקרון.
יש חברות שאצלם מתפתח יותר מהר עובש ויש חברות שלא מתפתח עובש. אז זה גם עניין של ניסוי.
תנסה להחליף חברה. ברמן ודגנית עין בר נשמרים טוב.
דרך אגב, אם התפתח לך עובש לפני תאריך התפוגה, אתה רשאי לפנות לחברת הלחם ויפצו אותך.
מצרף לך טיפ
יש חברות שאצלם מתפתח יותר מהר עובש ויש חברות שלא מתפתח עובש. אז זה גם עניין של ניסוי.
תנסה להחליף חברה. ברמן ודגנית עין בר נשמרים טוב.
דרך אגב, אם התפתח לך עובש לפני תאריך התפוגה, אתה רשאי לפנות לחברת הלחם ויפצו אותך.
מצרף לך טיפ
קישורים מצורפים:
אנונימי
תנאי גידול אופטימליים לעובש הינו בסביבה לחה, בד"כ עובש לא שורד ב 4 מעלות.
אוורור יכול לעזור, ישנם סוגים שונים של עובש וכל סוג תנאי הישרדות משלו.
אוורור יכול לעזור, ישנם סוגים שונים של עובש וכל סוג תנאי הישרדות משלו.
לשים במקרר. (לא במקפיא)
זה יחזיק כפול זמן
זה יחזיק כפול זמן
אנונימית
באותו הנושא: