5 תשובות
כמעט בטוח שלא.
כן כי אם הוא חוסם התמונה שלו נעלמת
כן אם יש לך אותו באנשי קשר והיה לך שיחה איתו ואין תמונה ולא מראה לך מתי הוא התחבר.
כן כי אם חסמת עדיין את רואה תמונה וסטטוס שלו פשוט הוא לא רואה את שלך ואם הוא חסם לא תראי תמונה וסטטוס