3 תשובות
לא
R.I
לא, כל עוד הוא נשאר במשתמש שלו..
שואל השאלה:
זאת אומרת שאם אני מעלה תמונה עכשיו אז אותו אחד שחסמתי אותו לא יראה את התמונה?
אנונימית