2 תשובות
בעלים. יש כאלו שצריך להפריד בין העלים לגבעולים וישכאלו שלא כמו כוסברה ופטרוזיליה.
תקצצי עד למקום שבו כבר אין עלים על הענף.
מבחינה בריאותית עדיף להשתמש גם בגבעולים המכילים ערכים תזונתיים גבוהים יותר מאשר העלים, אלא מה? שהגבעולים קשים יותר ללעיסה ולכן אנשים רבים לא יאהבו זאת. אם בכל זאת את נמנית על שוחרי הבריאות ורוצה להשתמש גם בגבעולים מומלץ לקצוץ אותם דק- דק אפילו בעזרת מעבד מזון. הכל שאלה של טעם ושל השקפה.
אני אישית משתמשת גם בגבעולים.