5 תשובות
במידה ולא תפשירי אותו, פנים הנתח יישאר קפוא בזמן הבישול או שלא ייתבשל מספיק.

ההפשרה מאפשרת בישול אחיד יותר, למרות שההבדלים ברמת העשיה נמצאים בתבשיל גם בעוף המופשר, (בין הפנים לחוץ).
וגםם אםם אתת לאא מפשירהה אותו עדיין יש עליו קרח ואם את מבשלת משהו בלי מים אז הקרח ינמס ויהפוך למים ויהרוס לך הכל..
=]
אם ההתיחסות לבישול העוף (בתוך מרק), אין כל מניעה - שהרי אנו משתמשים בלא מעט מוצרים קפואים ללא הפשרה מראש.
במידה ומדובר בצליה במחבת (השחמת העוף), אזיי העוף יגיר נוזלים ויתבשל ולא יטגן. כמובן שהחלק החיצוני יפשיר בעוד הפנימי ישאר קפוא
במידה ומדובר בצליה בתנור או אפיה. כאן הסכנה שוב שחלק החיצוני יכחרך בעוד שהפנימי ישאר קר/קפור או לא עשויי
חיים אופק מומחה סטיפס
היי!
תשובות נפלאות כתבו לך קודמיי וכולם צודקים, כל הכבוד!
בנוסף ובאופן אישי לחלוטין, אני מעדיף את העוף שלי תמיד טרי מאשר קפוא, לעיתים המחיר בהתאם אבל קצת קשרים עם האטליז המקומי שלכם יוכל לחולל פלאים, בעניין טיבו וטריותו של העוף.
אם לא מפשירים אכן העוף יהיה קפוא מבפנים-וצריך לזכור שהפשרת עוף חייבת להעשות במקרר.
אייל