10 תשובות
כן ותוסיפי גם קמצצוץ מלח
זאת לא בדיוק נקרא קצפת אבל יש לזה המרקם, זה נורא נורא טעים:) תנסי
כן, זה לא קצפת אבל זה המרקם
שואל השאלה:
כמה ביצים וכמה סוכר? האם צריך בשביל זה מיקסר?
אנונימית
ברור
אני בדרך כלל עושה 2 ביצים 3 כפות סוכר, תלוי בכמות הצורך. בנוגע למיקסר אז כן, אפשר גם ידני אבל זה יותר זמן
כן, אפשרי אם מפרידים את הביצה לחלמון וחלבון ומשתמשים רק בחלבון של הביצה (הלבן) המופרד ומקציפים אותו, בלי להוסיף גם את החלמון.
את הסוכר פשוט מוסיפים תוך כדי ההקצפה של החלבונים, בהדרגה.
אנונימית
קוראים לזה מרנג, זה לא טועם כמו קצפת וזה הרבה יותר כבד מזה
וצריך להפריד את החלבונים ולהשתמש רק בהם

זה ממש מסוכן לאכול את זה ככה, אפשר לחלות בסלמונלה כי זה ביצים חיות, אבל אם כבר הכנת אז תמרחי על מגש אפייה ותשימי בתנור למאה תשעים מעלות וכשזה יהיה קשיח תוציאי תקררי ותשברי. זה יוצא כמו העוגיות נשיקות. ככה כל החיידקים מתים מהחום ואין סיכון לסלמונלה.
כן. אבל צריך להשתמש רק בחלבונים.