5 תשובות
כן, אבל הקבוצות יישארו.
יש לך בוואטצפ הגדרות- הגדרות שיחה- גיבוי תעשה גיבוי ושהוא יגמר תעשה שוב.. בהצלחה:)
כן
פעם שיניתי את המספר שלי ונמחק לי כל ההסטוריה
פעם שיניתי את המספר שלי ונמחק לי כל ההסטוריה
כן
שואל השאלה:
ואין שום דרך לשמור ת'שיחות?
ואין שום דרך לשמור ת'שיחות?
אנונימית
באותו הנושא: