12 תשובות
לא. זה עשוי מג'לטין דגים. איכס.
Aro
הם לא אוכלים...
אנונימית
אם יש בזה מרכיבים מהחי, ונראה לי שיש, אז לא
שאלת צומי
אנונימי
שואל השאלה:
למה צומי? תמיד חשבתי שטבעונות זה אפשרי עד שחשבתי על זה ו... אין מרשמלו!
באסה
בלי קשר לטבעונות
אחריי שגיליתי ממה עשוי מרשמלו הזעזעתי אמאלה פאקינג עצמות דגים
Aro
אל תתיחסי אליו וכן יש חומרים מהחי והטבעונים לא אוכלים
אנחנו לא אוכלים מרשמלו, גם לא ג'לי דגים או דובוני גומי. וטבעונות זה אפשרי, הוכחות בvegan_bake באינסטגרם.
הם לא אוכלים מרשמלו.
לא, יש בזה גלטין דגים.
לא, יש בזה גלטין דגים..
לא, זה עשוי מג'לטין דגים