7 תשובות
כן, יש במבה כשרה לפסח.
מי שאוכל קטניות - אז כן.
הבמבה הכשרה לפסח
כן כי במבה עשויה מבוטנים
כן..
אם יש עליה הכשר טוב לפסח מותר לאכול לאוכלי קטניות!
אנונימי