7 תשובות
אין לי מושג גם אני חושבת כמוך..
כולם חושבים שהם גאונים (:
תסתכלי בקהילה החרדית, לנשים אסור לשבת איפה שהן רוצות באוטובוס, לנשים אסור ללכת על מדרכות, תחפשי בגוגל הדרת נשים אולי תראי קצת עולם אחר
בטח שיש!
במקומות עבודה כמו אייטק, פועלי ביניין (למרות שזאת לא עבודה לבנות אבל יש כאלה שממש רוצות אבל זה ל"בנים") תמיד מעדיפים את הבנים בעבודות כאלה.. מה עם הבנות מה הן לא יכולות לעבוד שמקומות כאלה מבלי להקרא גבר?
או בצבא יש בנות שרוצות להתקבל לקרבי והן צריכות לעבור את המבחנים של הגברים ועוד כמה מבחנים שהגברים לא עוברים וכל זה בגלל שהיא אישה.. מעצבן! ולא ראוי!
שואל השאלה:
אני בן ואני גר בירושלים אין מדרחות נפרדות זה שקר ומה כל כך חשוב לנשים לשבת מקדימה אם זה היה חשוב היו הופכים את זה וזה מצניעות
אנונימי
לא סתם יש את יום הנשים הלאומי... צריך לדעת שגם אנחנו קיימות ויש לנו את כל הזכויות שיש לגבר.. בחיים אבל בחיים לא יבחרו ראש ממשלה שהיא אישה! חושבים שלה יהיה קשה יותר להתמודד ולהדריך במצב של מלחמה, זה לא נכון ואפילו להיפך, היא תעשה את החישובים הכי נכונים!
בנים חושבים שהם יכולים לדבר איך שהם רוצים לבנות! ויש בנות שמחפשות את הצומת לב של הבנים דרך הלבוש שלהן.. אבל זה לא אומר שצריך לזלזל! כל הסטטוסים האלה על בנות שיתלבשו כראוי ויהיו צנועות-"בנים אוהבים שאת רק שלהם" וכל המשפטים הדפוקים האלה-פשוט שטויות-!
כל אחת תתלבש איך שבא לה! אם אתה חושב שהיא זולה ולא צנועה אל תתקרב מתחלתחילה ורק אז תקרא לה זונה.. אתם לא כאלה חכמים!
אנונימית
תשלחי לי לפרטי זאת שמעלי אני צריך לדבר איתך
לאנונימי שגר בירושליים... בתנ"ך לא כתוב שבנות צריכות להיות מקופחות בגלל שיש להם איברי מין שמושכים, אל תסתכל לא יפריעה לך!
וכל הקטע של הצניעות, טוב שבנות לא צריכות להראות כמו מומיות בשביל להיות צנועה בעינייכם! אתם לא חושבים שאתם מגזימים? ועוד ללכת במדרכות נפרדות.. איזה שטויות! מה הן עושות לך? אם כל הכבוד אבל זה שהיא בת זה לא אומר שהיא צריכה ללא קיימת, אתם בכלל עם חרידי של גברים! עלק חרידים.. מי יורק על ילדה בת תישע בגלל שהיא הלכה על המדרכה של הגברים? איפה המשפטים כל שלכם.."מה ששנוא עליך אל תעשה לחברייך"?
הגזמתם!