5 תשובות
אני מאמינה שכן. אצלי נמחק לא יודעת למה
את צריכה כשאת מורידה ווצאפ לרשום "מספר חדש" ואז זה יירד לך
מהניסיון שלי כן (:
כל הקבוצות שהיו לך ישמרו לך
גם אני קניתי פלאפון חדש, כל השיחות הפרטיות נמחקו מלבד לקבוצות.
באותו הנושא: