2 תשובות
כן יש גרין קארד, מעין אשרת שהייה לעבודה וכד'.
רוקיסט מומחה סטיפס
את צריכה אישור.. ומאוד קשה לקבל אישור עם אין לך קרוב משפחה או בעל עם אזרחות אמריקאית