3 תשובות
לא כדאי זה נתקע בשיניים
תנסי
זה חלומי משגע ושווה להכין כמו שצריך, אז אם טעמת מהקופסאות, ולא אהבת, הנה מתכון.
את הולכת לסופר וקונה במקרר של הקפואים תערובת לחמין, שקית ואקום מוקפאת.
קונה בשר מספר 8- או אוסובוקו עגל-טרי זה קל מאוד לבשל. (קילו עולה 70 שח' וזה טעימ)
שוטפת את הבשר היטב וטוב לשפוך עליו בסיום מים רותחים ולסנן.
עכשיו, מטגנת בצל (4) בצלים עד שיזהיב, מוסיפה את הבשר החתוך (אם זה 8 קפוא את חותכת, אם אוסובוקו זה מתפרק לבד עם עצם) מטגנת היטב ואחרי כמה דקות טיגון מכסה ומשאירה על האש, לעוד כ10 דקות והופכת מידי שלוש דקות. מידי פעם בודקת אם לא חסר מים ומערבבת כדי שהבשר לא ייחרך. אחכ' מוסיפה את השקית שקנית, מוסיפה מים ותבלינים, לא הרבה מים, רק שיכסו את התכולה, ומשאירה בתנור על חום של שבת לכל הלילה או ל 6-7 שעות. והנה לך חמין משובח. בתיאבון-תכיני לשבת תפתיעי את עצמך.
את הולכת לסופר וקונה במקרר של הקפואים תערובת לחמין, שקית ואקום מוקפאת.
קונה בשר מספר 8- או אוסובוקו עגל-טרי זה קל מאוד לבשל. (קילו עולה 70 שח' וזה טעימ)
שוטפת את הבשר היטב וטוב לשפוך עליו בסיום מים רותחים ולסנן.
עכשיו, מטגנת בצל (4) בצלים עד שיזהיב, מוסיפה את הבשר החתוך (אם זה 8 קפוא את חותכת, אם אוסובוקו זה מתפרק לבד עם עצם) מטגנת היטב ואחרי כמה דקות טיגון מכסה ומשאירה על האש, לעוד כ10 דקות והופכת מידי שלוש דקות. מידי פעם בודקת אם לא חסר מים ומערבבת כדי שהבשר לא ייחרך. אחכ' מוסיפה את השקית שקנית, מוסיפה מים ותבלינים, לא הרבה מים, רק שיכסו את התכולה, ומשאירה בתנור על חום של שבת לכל הלילה או ל 6-7 שעות. והנה לך חמין משובח. בתיאבון-תכיני לשבת תפתיעי את עצמך.