6 תשובות
שלום אלי

המענה נמצא בשאלתך, רצוי לרכוש מיקרוגל איכותי.
אינג' אבי מילר מומחה סטיפס
כגון איזה?
האם יש גם מדד שמראה את כושר אחידות החימום?
אלי
לחמם זמן ארוך יותר ולהמתין טרם האכילה ואז החום מתפשט והופך לאחיד
אברהם שרם מומחה סטיפס
חימום אחיד תלויי בסוג המזון שבצלחת מרכם שונה עירבוב של סוגי אוכל שונים יגרום לחימום לא אחיד לפיכך בהרבה מיקרוגלים קיים מדחום אותו אתה נדרש לדקור במזון ובנקודה שקצב החימום
יהיה איטי המדחום מחובר למוח הדיגיטאלי של המכשיר ואתה בעזרת הלחצנים קובע
את הטמפרטורה הרצויה כאשר הטמפרטורה תזהה את הטמפרטורה הנדרשת המיקרוגל יפסיק את עבודת החימום .
בדרך זו יש באפשרותך להבטיח אוכל חם בכל שכבות המזון
סימה כלי פורצלן
שלום אלי.
אין שום קשר בין איכות המיקרוגל לחימום אחיד. ישנם מיקרוגלים בעלי הספק גדול יותר המקצר את זמן החימום ותו לא.
אכן מומלץ לחמם בדרגה נמוכה יותר ולמשך זמן ארוך יותר לחימום אחיד.
כמו כן רצוי לעצור את פעולת המכשיר (משתנה בהתאם לכל הפרמטרים שצוינו) ,ולערבב את האןכל. כנ"ל גם לגבי הפשרת פיתה/לחם וכו' - דהיינו להפוך.


בברכה
מוטי אוז
טכנאי מקרנים אחוריים וטלויזיות
מומחה טושיבה
052-511-26-26
מוטי אוז
באחד המדריכים ראיתי שכתוב כך:

"בדגמים בודדים ויקרים התא פנימי עשוי נירוסטה היוצרת החזר של גלי המיקרו מהדפנות ובכך יוצרת חימום אחיד של המזון."

מכירים?!
אלי
באותו הנושא: