2 תשובות
להכין את הקוסקוס ב כלי אידוי:)
אמא שלי מכינה כימעט כול יווםם את שמה את הקוסקוס בתוך סיר שמה כפית קורקום מלח פילפל מערבבת עד לצבע יחיד זה אמור להיות בצבע של הקורקום אחר כח מוסיפה שלוש כפות שמן ומערבבת ומפרקת את הגושים אחרי שערבבת את שמה מים בגובה הקוסקוס ושמה אותם 10 דקות בצד אע ולא ליכוח לערבב כול 3 דקות תאמיני לי זה אחד הטעימים היום אחרי בית ספר אכלתי כזהה אעע ועים את עושה סלט ירקות בצד כמו אמא שלי בחיי תלכי למסטר שף הם ימותו על זה כמוני בהצלחה ובתאבון מקווה שעזרתי:)