ראה בתגית "מנגל" את הכנת הבשרים השונים והתיבול שלכם.
מערכת סטיפס
חזה עוף - השרי יום לפני בשמן זית ותבלין טיבול "על האש". יוצא חבל"ז!
אופירה
תיבול בשרים למנגל - הנה כמה אפשרויות:

תיבולי כנפי עוף ועוף
====================
מרינדות אפשריות לכנפיים או עוף:

- מרינדה של רוטב סויה, שום כתוש, דבש ושמן.

- מרינדה של מיץ לימון, שמן, שום וקטשופ.

- מרינדה של מיץ תפוזים או יין לבן, שמן ותבלינים לפי הטעם האישי.


תיבול צלעות כבש או בשר כבש
===========================
להשרות במרינדה שתכלול שמן זית, שום ועשבי תיבול, יום שלם לפני המנגל, כדי לעדן את הטעם הדומיננטי של בשר הכבש.


תיבול בשר בקר וטלה
==================
תיבול במלח ופלפל גס בלבד, כדי שלא לפגוע בעדינות טעמו של הבשר.
מערכת סטיפס