תשובה אחת
יצור בייתי:
מתיכים את הגבינה על האש (למשל גבינה צהובה)
ואזה שהיא הופכת לנוזלית אבל עדיין סמיכה,
מנמיכים את האש,
לחמש- עשר דקות, מכבים את האש לחצי שעה ושוב
מדליקים את האש לשלוש דקות.
מוציאים לקירור במקרר (עדיף בקופסא מזכוכית)
אחרי שהותה של הגבינה במקרר כשעה, אפשר כבר להתחיל להשתמש בה.
מתיכים את הגבינה על האש (למשל גבינה צהובה)
ואזה שהיא הופכת לנוזלית אבל עדיין סמיכה,
מנמיכים את האש,
לחמש- עשר דקות, מכבים את האש לחצי שעה ושוב
מדליקים את האש לשלוש דקות.
מוציאים לקירור במקרר (עדיף בקופסא מזכוכית)
אחרי שהותה של הגבינה במקרר כשעה, אפשר כבר להתחיל להשתמש בה.
באותו הנושא: