3 תשובות
נמחקות אם את לא עושה גיבוי
נמחק הכל אבל יש משהו בהגדרות שעושה שהקבוצות נשמרות..
מה שאת בוחרת
אם את לא תחליפי מיספר אז יישארו כל השיחות בווצאפ
אבל אם תחליפי למיספר אחר אז לא תהיה לך אפשרות להחזיר את השיחות.
כשתורידי ווצאפ הוא יישאל אותך אם את רוצה לשחזר את השיחות או לימחוק הוא יזהה לפי המיספר