תשובה אחת
הסוכריות מורכבות מג'לטין.
ג'לטין הוא חלבון קרישי המופק מעצמות ועורות של בהמות כגון פרות וחזירים או דגים. הג'לטין משמש כחומר מייצב בתעשיית המזון, בעיקר בתחום המגדנאות. סימונו הוא e441.

תהליך הייצור:
את העצמות מרסקים לאבקה דקיקה שבעזרתה ניתן לייצב מוצרי מזון בקירור. אבקה זו מומסת במים חמים ומתייצבת כקריש לאחר קירור התערובת. למעשה, ניתן להשתמש בכל רקמת חיבור של בעל חיים (סחוס, עור, גידים) ולא רק בעצמות, אך השימוש בעצמות הוא הנפוץ ביותר. הג'לטין נוצר לאחר שקולגן, החלבון השכיח ביותר בגוף והמרכיב העיקרי של רקמות החיבור, מתפרק בתגובת הידרוליזה (כלומר, מתרכב עם מולקולת מים ומתפרק עקב כך לשתי מולקולות חדשות).

בגדול זה ג'לטין שאחרי הבישול יוצקים אותו לצורות של נחשים או דובונים.