3 תשובות
בקלות.
לוחצים על הפרופיל שלו, היכן שכתוב משמאל חברים?.
לחץ על החץ, יפתח החלון יש שם דווח/חסום.
הוא נכנס אוטומטית לרשימת החסומים שלך.
אתה נכנס לאדם זה, ולוחץ על איזשהו גלגל כזה, ואז דווח \ חסום ואז לחסום:)
מקווה שעזרתי ♥
מתוך מרכז העזרה שלפייסבוק

מהי חסימה? מה קורה כשאני חוסם מישהו?

חסימה מונעת מאדם ספציפי אפשרות להציג את הפרופיל. קשרים שיש לך כעת עם אנשים שאתה חוסם ינותקו (קשרי חברות, פרטי חברים וכו'). הפרופיל שלך לא יהיה גלוי לאדם זה ולא תופיע בתוצאות החיפוש או ברשימות החברים שלו. חסימה היא הדדית, לכן אותו חבר יהפוך לבלתי גלוי גם עבורך.
זכור שחסימת אדם כלשהו לא תמנע תקשורת ואינטראקציה ביישומי צד שלישי, ואינה חלה במקומות אחרים באינטרנט.
שים לב, הסרת חסימה לא תשחזר את החיבור. אם תחסום חבר ולאחר מכן תסיר אדם זה מרשימת החסימות, יהיה עליך לשלוח לו בקשת חברות חדשה.

כיצד ניתן לחסום אדם כלשהו?
תוכל לחסום אדם כלשהו בשלוש דרכים:
1. עבור לדף הגדרות פרטיות---רשימת חסומים ---"ערוך את רשימת החסומים". הזן את השם או כתובת הדוא"ל של האדם שברצונך לחסום בשדה החיפוש 'חסום אנשים' בחלק התחתון של הדף ולאחר מכן לחץ על 'חסום משמש זה'.

2. אם אין באפשרותך לאתר מישהו באמצעות שדה החיפוש 'חסום אנשים', אך באפשרותך ללחוץ על דף הפרופיל שלו, תוכל לחסום אותו על-ידי ניווט לקישור 'דווח על משתמש זה' בחלק התחתון של דף הפרופיל שלו. לאחר שתלחץ על הקישור, סמן את התיבה 'חסום איש זה' ולאחר מכן לחץ על 'שלח'.

3. לסיום, שים לב שתוכל לחסום מישהו באמצעות הקישור 'דווח' שנמצא לצד הודעות בתיבת הדואר הנכנס.

אנשים לא יקבלו התראות כאשר תחסום אותם. אם אין באפשרותך לחסום אדם כלשהו באמצעות אחת השיטות שצוינו לעיל, ייתכן שאותו אדם עזב את פייסבוק או הגביל את הגדרות הפרטיות שלו. אם אין באפשרותך לחסום מישהו וברצונך למנוע ממנו לצפות בפרופיל שלך, באפשרותך להתאים את הגדרות הפרטיות בהתאמה. לקבלת מידע נוסף על עריכת הגדרות הפרטיות, לחץ כאן.

האם מישהו ידע אם חסמתי אותו?
חסימת אדם כלשהו מתבצעת באופן סודי לחלוטין, והאדם לא יקבל התראה על כך שהוא נחסם.
אם יש לי חברים משותפים עם האדם שאני חוסם, האם הוא יוכל לראות את התגובות שלי לחבר משותף זה?
חסימת חברים מאפשרת לך למנוע את רוב האינטראקציות עם אדם כלשהו בפייסבוק. אנשים שתחסום לא יוכלו לאתר אותך בחיפושים, לצפות בפרופיל שלך או ליצור עמך קשר באמצעות נדנודים, פרסומים בקיר או הודעות אישיות. בנוסף, הוא לא יוכל לראות את הפרסומים שלך בקיר, להגיב בקירות של חברים משותפים או של חברים שאתה חבר באותה קבוצה שלהם.
עם זאת, הוא יראה את התגובות שלך לתוכן שמתפרסם על-ידי חבר משותף. גם אתה תראה את התגובות שלו.

אם אני חוסם מישהו, האם עדיין אוכל לצפות בתוכן שהוא הוסיף בעבר?
אם תחסום משתמש, חלק מהתוכן שהוא פרסם לפני שחסמת אותו יישאר בפרופיל שלך ובאזורים אחרים של האתר. תוכן זה כולל:

· הודעות בתיבת הדואר הנכנס (לא תוכל ללחוץ כדי להציג את הפרופיל של המשתמש החסום).

· פרסומים בקיר שהמשתמש פרסם בעבר בקיר.
· עדכונים על המשתמש החסום שפורסמו בקירות של חברים משותפים (לדוגמה, אם החבר החסום תייג את אחד מהחברים המשותפים שלכם בתמונה).

· תמונות שבהן הן המשתמש החסום והן אחד מהחברים המשותפים מתויגים.

· קבוצות שהמשתמש החסום יצר. (עדיין תוכל לבקש להצטרף לקבוצות אלה. המשתמש החסום יופיע כ'יוצר' ויוצג בשחור, אך המשתמש לא יוצג ברשימת הממונים).

· תמונות שבהן המשתמש החסום תייג אותך בעבר.

· הודעות שהמשתמש החסום שולח לשרשור ששניכם מהווים חלק ממנו.

· הודעות שהמשתמש החסום שולח לקבוצה שהוא מנהל ואתה חבר בה.

· הזמנות לאירוע המסופח לקבוצה שבה המשתמש החסום הוא מנהל ואתר חבר.

· תגובות שבוצעו על-ידי המשתמש החסום לתמונה שנוספה על-ידי חבר משותף.

· תמונות שהמשתמש החסום הוסיף לקבוצה ששניכם חברים בה.


באותו הנושא: