5 תשובות
לפעמים לפני ההופעה אנשים מוכרים
ואם אין בפיט לא חייב שם, העיקר לראות את הארי.
אין לדעת עם הארי אם הוא יפתח עוד או שלא, הוא אדם לא צפוי
^מצטרפת לזה שהארי לא צפוי. אבל כדאי לעקוב אחרי אתרים שבהם את יודעת בוודאות שהם אמינים ובטוחים לרכישת כרטיסים ביד 2, ותעשי לעצמך שורת חיפוש קבוע ברשתות של "הארי סטיילס כריטיסים לרומא" אולי באחד מן הזמנים תמצאי מישהו שמוכר.
מעבר לזה אני יודעת שיש אתרים עצמאיים שעושים חבילות נופש+הופעה, אם לא סגרת עדיין טיסה ומקום לינה את יכולה לברר דילים אצלהם, לא חסר רק לחפש.
מקווה שיתמזל מזלך ותראי אותו ברומא!
שואל השאלה:
^תודהה ניסיתי לבדוק פשןט המחירים שם מטורפים וכבר סגרתי מלון וטיסה ככה שזה מגדיל מחירים לרמה של 1000 דולר לכרטיס
^כן זה אכן יןתר יקר. בכל מקרה מה שאת יכולה לעשות זה לעקוב אחרי אתרים שמוכרים שם כרטיסים להופעות ביד 2, לחפש באינסטגרם וטיקטוק אם פתאום מישהו מפרסם, ופשוט להמשיך להיות עם אצבע על ההדק ולחפש באינטרנט כרטיסים זמינים.
שתדעי ששמעתי שהארנה ברומא ממש גדולה כאילו האיטלקים אומרים שזה לוקיישן לא משהו, אבל כאילו הארי סטיילס העיקר לראות אותו, בהחלט עדיף לך בפיט וצריך לוודא מלא פעמים לפני שקונים מאנשים כי יש סקאמרים, תשתדלי לבדוק פעם ב באתר וזהו, אין על הארי!!
התחברות ל