13 תשובות
אנשים פשוט אטומים עם מיינדסט שמרני מפעם ולא רוצים להיפתח לדברים חדשים שבסופו של דבר יעשו לכולנו טוב יותר
כל תשובה שממש ברורה לך מאוד לא ברורה לאחרים באותה רמה שהתשובות של אחרים ממש לא ברורות לך וככה נוצר דיון סביב חילוק דעות
אנונימי
אתה הבן אדם הכי נורמלי שראיתי באתר תתחתן איתי אני יעבור צד בשבילך
שואל השאלה:
בדיוק הנקודה שלי. למה זה נחשב דבר נדיר למצוא אדם שמאמין בדברים בסיסיים כמו שוויון זכויות ואי תמיכה באנסים?
אנונימי
אומרים "פשטות היא התחכום האולטימטיבי"
א - הבעיה היא שכיום הליברלים מגדירים הכל כ'הומופוביה..'
'אוי אתה לא תומך שנשים ייכנסו לשירותים של גברים ולהפך? הומופוב!'
'אוי אתה לא תומך שישטפו לילדים בגיל קטן את המוח שהם יכולים לשנות מין? הומופוב!'
בוודאי שאנחנו נגד אלימות הן פיזית והן מילולית, אבל זה שאנחנו נגד המעשים והמצעדים של הלהטב לא הופך אותנו ל'טיפשים'..

ב- מסכים, אדם נוראי ומשוגע - הוא במקור איש עסקים - מה שמעניין אותו זה כסף כסף זהב וכבוד.. , אבל גם שאר הפוליטיקאים משוגעים ורעים

ג- למה טיפשי? אי-שיוון בין גברים ונשים הוא דבר טבעי. יש הבדלים משמעותים פיזיים, נפשיים, רוחנים וכו' בין המינים. וזה טבעי. ברור שגם לנשים יש זכות לחיות - התנגדות לפמניזם לא אומר שאנחנו נגד קיומן של נשים..

ד- 'תחבצ בשבת חובה' - אתה תומך בכפייה אבל לפני זה אומר 'שלא ישפיע על אחרים'...

ה- יש חילונים שמקבלים הרבה יותר כסף והם לא מתגייסים - ראה ערך השמאל הקיצוני בתל אביב שמפגינים 'די לכיבוש' ומכנים את חיילי צהל כ'רוצחים'
מה גם, אברכים מקבלים בערך בין 300 ל1100 או 1500 גג שקל בחודש - זה כלום. חברי כנסת מקבלים 50-60 אלף שקל על מה? על צעקות , קללות ובלבולי שכל?

ו- בעניין הפלות.. מי התיר לאישה להרוג את הילד שלה?
(אם זה מקרה שבאמת יש סכנה אמיתית לאישה ויש היתר הלכתית לזה אז זה שונה, אבל סתם ככה על דעת עצמה או מסיבות מטופשות כמו 'אם לא נפיל אז הוא יהיה אוטיסט אז 'עדיף' שלא יסבול - זה רצח ואכזריות לכל דבר ועניין ואפילו מחשבה נאצית..)
^ עכשיו זה בן אדם הגיוני
אנונימי
שואל השאלה:
מה שאחרים מגדירים זה לא עניינך. אי רצון שגברים ונשים שלא עברו שינוי מין יכנסו לשירותים השניים מאוד הגיוני. בגלל בעיות כמו פדופילים ואנסים שמקבלים הזדמנות כי הם "מזדהים" אחרת. שירותים הם ל-זכר ביולוגי ול-נקבה ביולוגית. לא קשה מסובך. כן כמובן שהרבה פוליטיקאים אך הוא הראשי ואחד האנשים הנוראים עם הכי הרבה תמיכה בעולם ובארץ. כמובן שטיפשי, פמיניזם לא אומר שאנחנו חזקים באותה המידה, או בעלי יכולות חברתיות באותה המידה. פמיניזם אומר שמגיעות שוויון הזדמניות ושוויון חברתי בין המינים. ששום מין לא יחשב כנעלה. וואי באמת שאתם כאלה דבילים באיזה עולם זו כפייה? אם אתה לא רוצה אתה לא חייב לעלות על האוטובוס. האנשים היחידים שאיכשהו אפשר לומר עליהם שכפייה זה נכון לגבם אלה נהגי האוטובוס עצמם ולגבי זה תמיד אפשר למצוא פתרונות.
אנונימי
ברא הוא פשוט מסביר פה שיש תפיסות עולם שונות וההגדרה שלך לבן אדם נורמלי שונה מאוד מהגדרות של אחרים לאדם נורמלי. ויש דברים שאמרת פה שאנחנו מסכימים עליהם ויש דברים שהם הרבה יותר מסובכים ממה שאתה חושב
אנונימי
שואל השאלה:
אדם נורמלי = אדם חכם וטוב לב. זה הכל. להיות נגד הפלות 99% מהזמן הופך אותך מידית ללא אדם טוב או חכם. להיות הומופוב כמובן שלא טוב לב. ולתמוך בטרמאפ לטיפש גמור. אפילו לא הגעתי לדעות שיש עליהן דיבייט. כל אלה דעות שלכל אדם אמורות להיות
אנונימי
אדם נורמלי = אדם שמתפקד באופן סביר בחיי היומיום, מכבד גבולות של אחרים, יודע להסתגל למצבים שונים, ומסוגל לנהל קשרים וחיים בלי לפגוע בעצמו או באחרים באופן חריג.
אנונימי
אני עונה לך בצורה עניינית ומכבדת ואתה קורא לנו 'דבילים', נו איך אפשר לנהל ככה שיח בוא תסביר לי?

אני מדבר איתך על גברים ונשים שעשו ניתוחים. (זה שהם עשו ניתוחים לא אומר שהם עכשיו המין האחר. עובדתית גבר ישאר גבר עד מותו וכן אישה תשאר אישה..)
למה נותנים להם להכנס לשירותים של המין האחר? או נותנים להם להשתתף בתחרויות של המין האחר (למשל נותנים לאיש שעשה 'שינוי מין' לאישה להשתתף בתחרויות של נשים מה שנותן לו גם יתרונות וזה גם נותן פירצה לכל מיני פדופילים או סוטים למיניהם)

תנועת הפמיניזם הוקמה על ידי משפחת הרוקרפלר (אחד מבני המשפחה/מקורבים שלהם העיד את זה בראיון עם 'אהרון רוסו) בכדי לקדם אג'נדות ודברים לא נחמדים בלשון המעטה ..
'שוויון חברתי והזמנויות' ליטרלי אחת הסיבות שיש בגידות ובעיות במשפחות - כי זה ליטרלי נותן יד ותומך בדברים ש'מלהטים' אחד את השני ואתה מבין שזה גורם לכך שאיש נשוי שפוגש נשים אחרות 'יפות יותר' אין לו בעיה לבגוד באשתו... או למשל אישה שמעדיפה 'קריירה' על פני הקמת משפחה (ואחרי זה שואלת את עצמה בגיל 35-40 למה לא מוצאת איש..)
אישה יכולה לעבוד - אבל בתנאים מסויימים שנועדו לטובתה ולטובת אחרים שלא יגיעו למצבים נוראיים..

'להיות נגד הפלות הופך אותך לאדם לא טוב'
??
אז אתה בעד שנשים יפילו ילדים כי הן 'לא רוצות שהילד יהיה אוטיסט ו'יסבול'? ליטרלי הנאצים אמרו שאוטיסטים הם לא בני אדם ושצריך להרוג אותם..
שואל השאלה:
אני קורא לך דביל כי זה עובדתית נכון. רוצה כמה סיבות פשוטות? הנה לך: גבר ואישה לא שווים זכר ונקבה. זכר ונקבה זהו מין ביולוגי. גבר ואישה אלה מוסכמויות חברתיות. אף טרנס לא חושב שיש לו זין ואף טרנסית לא חושבת שאין לה, מה שהם כן חושבים זה שהם מזדהים יותר עם ה"גבריות" או"נשיות" שיש לחברה להציע. הבעיה היא שאתם כל כך מקובעים על זה שגבר=זכר שאתם לא מבינים את המשמעות בלהיות טרנס. ספורט זה למין ביולוגי. לא למוסכמויות חברתיות כי הוא בודק יכולות פיזיות ולא חברתיות. לכן זכר שמזדהה כאישה תצטרך להתחרות אצל הזכרים. זה כזה פשוט! סיבה נאמבר 2: אמרת הרגע שהרצון לשוויון הזדמנויות וחברתיות נותן יד לבגידות. ואז אתה מצפה שלא אחשוב שאתה דביל? להאמין שאישה צריכה להיות עקרת בית רק אומר שההורים שלך חינכו אותך ממש רע. אני בעד שלאישה תהיה את זכות הבחירה. זו בחירה שלה אם להביא או לא להביא ילד וזו זכותה שהילד יהיה כמו שהיא רוצה אפילו אם זה לא תמיד ימצא חן בעיניי. אבל כל עוד הילד לא נולד זו אך ורק בחירתה. בני אדם לא נועדו רק בשביל להתרבות ולהתרבות ולהתרבות. אם זה כן היה המצב אנשים היו כל היום עסוקים בלהכניס להיריון את הנשים, זה לא המצב. למה? בגלל אופצית ה*בחירה* אנשים בוחרים שלא להיות חייבים שום דבר לאף יצור אחר. כל עוד הם לא גרמו לסבל לשום דבר אין שום בעיה באי רצון לסבול תשעה חודשים.
אנונימי