4 תשובות
לא חושבת
לא, ברגע שאין לך את האפליקציה יותר זה מפסיק לשתף אותם בשינויים באנשי קשר שלך
לפי מה שידוע לי, לא.
אבל אם תצטרפי שוב לאפליקציה, זה יעדכן אותו אוטומטית.
אבל אם תצטרפי שוב לאפליקציה, זה יעדכן אותו אוטומטית.
לא.
כי האפליקציה לא מסנכרת את המספרים כבר
כי האפליקציה לא מסנכרת את המספרים כבר
באותו הנושא: