3 תשובות
לא נראה לי שזה יראה להם שמחקת אותם בכוונה, כי אם אנשי הקשר נמחקו לך בגלל תקלה או בעיה אנערף זה פשוט יכול להתעדכן ב-me כאילו הם כבר לא אצלך.
האפליקציה כן מסתנכרנת עם אנשי הקשר, אז יכול להיות שזה יופיע זמנית ככה.
ככה או ככה כול עוד אין להם פרימיום אול גוד
שואל השאלה:
וואי אוף זה מלחיץ אותי
אנונימית
אני חושבת זה שולח התראה שמוחקים אבל בשביל לדעת מי מחק צריך לשלם אז לא ידעו שזה את מחקת
התחברות ל