3 תשובות
הוא כתב את זה בפרופיל שלו, כולם רואים
אתה הולך להגדרות ואז זה יופיע לך
אתה יכול לבחור כמה זמן להשאיר (שעה,יום,שבוע..)
שואל השאלה:
אפשרי שזה יהיה רק לאדם מסוים?
אנונימי
כן אתה יכול לשחק עם זה בהגדרות ממש מתחת לבועת מחשבה
התחברות ל