10 תשובות
כנראה שכן אבל גם בגוגל אפשר לבדוק דברים כאלה די בקלות
וחמש דקות זה הרבה זמן לא הייתי מחכה בשביל זה
נשמע משהו שיעזור לנפץ שקרים משני הצדדים (בשביל השמאלנים את "מכונת הרעל" ובשביל הימנים את "ערוצי התבהלה").
אבל לא לגמרי ברור איך זה שונה מchatgpt? גם הוא יכול להריץ כתבות מתאימות.
שואל השאלה:
לכן שאלתי, שכן צריך זמן לאסוף מידע וגוגל או gpt בדרך כלל לא מאפשרים לזה בלי תשלום חודשי רציני. ותהיתי אם אנשים מוכנים לחכות את הזמן.
כן
שואל השאלה:
זה שונה מgpt בכך שאפשר להזין למודל קטן יותר ספציפית הרבה חדשות ישראליות, במקום את כל המידע בעולם. זה יגרום לכלי להיות מדויק יותר עם תוצאות רחבות יותר.
בוודאי, נשמע כמו כלי נהדר.
זה בעצם מודל טוב יותר במחיר של המתנה ארוכה יתר. אני מניח שלפחות חלק מהאנשים ינצלו אותו, אבל חלק גדול יסתפקו בתוצאות של הצ'אט. כמה בדיוק? לא יודע, צריך לבדוק.
שואל השאלה:
יתרון נוסף במודל שכזה זה שללא ניתוח וללא מידע עולמי אלא פוקוס רק בחיפוש סמנטי ארצי למי שיש מחשב שהוא קצת יותר מבסיסי עם יחידת npu או כרטיס מסך עדכני יוכל להריץ את הכלי כמה זמן שבא לו, רבע שעה, חצי שעה, יומיים- ולמצוא את כל התוצאות שרוצים, ולא רק כמה מקורות בודדים שgpt וגוגל ייתנו.
על זה פחות הייתי בונה, קשה לדמיין מישהו בדיבייט פוליטי אומר לצד השני "תעצור, נמשיך עוד יומיים כשהמודל יריץ את מה שאני רוצה". אבל זה טוב למחקר אישי.
שואל השאלה:
תודה
התחברות ל